Web developement

WordPress

We bouwen websites en webshop op basis van WordPress zodat je het zelf kunt onderhouden.

Een effectieve website zorgt voor groei

Ben je op zoek naar een website voor jouw bedrijf? Wij bouwen websites en webshops die jouw bedrijf verder helpen. Een website is meer dan een online visitekaartje. Het is je belangrijkste verkoopkanaal!

De website moet voor je werken: nieuwe contacten opleveren, offerte-aanvragen of directe verkopen in geval van een webshop. Dan kan het maar beter goed zijn.

Wij maken websites en webshops die passen bij jouw bedrijf en doelstelling. Een passend design en goede technische inrichting zorgt ervoor dat bezoekers klanten worden.

WordPress

We werken graag met WordPress, het meest gebruikte content-management systeem. Dat heeft verschillende voordelen:

  • Je kunt eenvoudig zelf de inhoud beheren. Pagina’s aanpassen of artikelen toevoegen in een handomdraai.
  • WordPress wordt actief ontwikkelt er er komen steeds nieuwe verbeteringen in die zorgen voor een betere, snellere en veilige website volgens de technische normen.
  • WordPress is SEO vriendelijk. Met de juiste inrichting van je website wordt je makkelijker gevonden in zoekmachines. De juiste structuur en goede SEO teksten zijn natuurlijk ook bepalend. Met behulp van de SEO plugins kun je je site nog SEO vriendelijker maken.

Is de website eenmaal live, dan krijg je te maken met updates en back-ups. Met een maandelijks onderhoudspakket zorgen wij ervoor dat je site veilig en up-to-date is.

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar een nieuwe site of webshop? Of wil je een bestaande site laten onderhouden? Wij kunnen je helpen.

Scroll naar top